До сесії лишилось:

 

flr2

Сайт створено з метою координації студентів ФКІТ, допомоги у пошуку навчальних матеріалів, передачі цінного досвіду від старшого покоління студентства до молодшого, різноманітних обговорень студентського життя, підтримання духу університету, створення власних традицій та цікавого дозвілля. Залучитись до роботи сайту мають можливість всі охочі, як студенти ФКІТ, так і зацікавлені у співпраці студентські (молодіжні) організації, інші студенти, абітурієнти.

Підтримуємо:

  1. Ініціативу та бажання наповнити сайт корисними для навчання та дозвілля матеріалами, статтями.
  2. Обґрунтовані пропозиції щодо покращення сайту, створення нових розділів.
  3. Культурне спілкування.
  4. Введення різноманітних рейтингів більшістю студентів (кращий викладач, найлегший навчальній курс, найважчий іспит, з якого факультету найгарніші дівчата), тощо.
  5. Проведення опитувань з метою виявлення найбільш цікавих для відвідувачів тем, а також для покращення сайту. Детальніше...
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

pelmeni_var

pelmeni_var
Як варити пельмені

Склад: 1 кг. пельменів, лавровий лист, сіль, супова приправа (хмелі-сунелі), перець горошком.

Налейте воду в 3-х л кастрюлю і вскипятіть її.
Посоліть киплячу воду 1 ч. ложкою солі, покладіть 2-3 лаврового листа, перець горошок і хмелі-сунелі, або киньте 4 бульйонні кубики (2 кубика на кожен літр води), влийте 1-2 ст. ложки рослинної олії, щоб пельмені не злипалися.
Засипте пельмені в киплячу підсолену воду і перемішайте, щоб вони не злипалися. Помішуйте пельмені через 2-3 хвилини, поки вони не спливуть.
Коли пельмені спливли, поваріть їх ще 3-5 хвилин.
Їжте пельмені зі сметаною, вершковим маслом, аджикою або хріном.

Коментарі  

0 #2 Богдана 16.02.2021, 08:17
А в кінці він що дасть? Має настоятись. Все вірно.
Цитата
0 #1 Шеф 11.02.2021, 08:26
А лавровий лист начебто не на початку, а в кінці кладеться ... хіба ні? 8)
Цитата

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter