Склад: 1 кг. пельменів, лавровий лист, сіль, супова приправа (хмелі-сунелі), перець горошком.
Налейте воду в 3-х л кастрюлю і вскипятіть її.
Посоліть киплячу воду 1 ч. ложкою солі, покладіть 2-3 лаврового листа, перець горошок і хмелі-сунелі, або киньте 4 бульйонні кубики (2 кубика на кожен літр води), влийте 1-2 ст. ложки рослинної олії, щоб пельмені не злипалися.
Засипте пельмені в киплячу підсолену воду і перемішайте, щоб вони не злипалися. Помішуйте пельмені через 2-3 хвилини, поки вони не спливуть.
Коли пельмені спливли, поваріть їх ще 3-5 хвилин.
Їжте пельмені зі сметаною, вершковим маслом, аджикою або хріном.
Пельмені
Як варити пельмені
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі