Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Макарони

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

Упаковка макаронів (400-500 гр.), 2 ст. ложки рослинної олії, сіль, приправи.

 

Приготування

Зазвичай на упаковках з-під макаронів пишуть як їх приготувати. Дрібні вироби варяться від 3-5 хвилин, середні 7-9 хвилин, великі 12-15 хвилин. Але є деякі правила, які не завжди пишуть.

Візьміть 5 л каструлю, налийте 4 л води, доведіть воду до кипіння (вода повинна сильно вирувати), посоліть, приправте (приправою для макаронів, або базиліком, або кропом з петрушкою), додайте 2 ст. ложки рослинної олії (щоб макарони при варіння не злипалися) і покладіть, помішуючи, упаковку макаронів (400-500 гр.).
При варінні помішуйте макарони, щоб вони не злипалися і не прилипали до каструлі. Коли вода з макоронною закипить, зменшіть потужність плити на половину і варіть макарони до готовності (3-15 хвилин, в залежності від типу макаронів).
Готові макарони відкиньте на друшляк і промийте водою, щоб змити клейковину. Можете промивати гарячою, щоб макарони швидко не охололи.
Їжте з вершковим або оливковою олією і кетчупом.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати