Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Варені раки

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 1 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

Раки живі 2.5-3 кг. Пучок кропу, бажано сушений. Цибуля 1 шт. Часник 4-7 зубчиків. Сіль 1 ст.л. на 1 л. води. Вода 6-7 л. Чорний перець горошком 1 ч.л. Масло вершкове 50 г.

Приготування

Беремо велику каструлю, наливаємо туди велику кількість води, додаємо сіль, далі викладаємо туди цибулю цілком.
Часник трохи придавлюємо ножем і викладаємо в каструлю. Даємо прокипіти протягом 5 хвилин.
Далі закладаємо раків, додаємо кріп, його має бути якомога більше. Він дасть аромат і приємний смак, за бажанням додаємо вершкове масло.
Чекаємо поки вода закипить, і варимо протягом 5-10 хвилин. Після даємо настоятися протягом півгодини.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати