Здобувачам ступеня вищої освіти магістра та бакалавра (за скороченим терміном) 1 року навчання Розпочинається вибір дисциплін на наступний навчальний рік!Стартуємо…
19 травня, у стінах Луцького національному технічному університету відбулась зустріч студентів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки із представниками компанії InternetDevels…
13-14 квітня у корпусі «Б» Луцького національного технічного університету для студентів, молодих вчених, науковців та персоналу відбудеться турнір з шахів…
Продуктивність додатків завжди викликала стурбованість у програмістів, особливо тепер, коли вона вимірюється нікчемними частками секунд.Переклад публікується зі скороченнями, автор оригінальної…
- Чистимо овочі. Нарізаємо бекон і перець кубиками, моркву дрібно натираємо на тертці, цибулю ріжемо максимально тонко. - У каструлю наливаємо трохи олії, вкидуємо вищезгадані продукти і тушимо на вогні 5-7 хвилин. - Висипаємо рис (бажано пропарений) і вливаємо воду. Додаємо спеції. Варимо до повної готовності.