Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Плов студентський

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

рис (200 г),
бекон (200-300 г),
морква (1шт.),
одна невелика цибулина,
перець червоний (1-2 шт.),
олія соняшникова,
сіль, перець.

 

 

Приготування

- Чистимо овочі. Нарізаємо бекон і перець кубиками, моркву дрібно натираємо на тертці, цибулю ріжемо максимально тонко.
- У каструлю наливаємо трохи олії, вкидуємо вищезгадані продукти і тушимо на вогні 5-7 хвилин.
- Висипаємо рис (бажано пропарений) і вливаємо воду. Додаємо спеції. Варимо до повної готовності.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати