Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Cирники

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

300 г сиру;
5 ст. л. борошна;
5 ст. л. рослинної олії;
2 ст. л. цукру;
куряче яйце - 2 шт.

Приготування

У глибоку миску покладіть сир і добре його розімніть за допомогою виделки. Далі додайте курячі яйця і цукор, все інгредієнти перемішайте. У сир всипте борошно і ретельно перемішайте до однорідної маси.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і нагрійте рослинну олію.
На стіл або дошку насипте трохи борошна, зробіть з сиру грудочку і умочіть в борошно, потім злегка пріплюсніте і викладіть на сковороду.
Обсмажувати сирники потрібно по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Подавайте сирники з сиру гарячими разом зі сметаною, варенням, повидлом або джемом на ваш смак.

Примітки

Секрети смачних сирників
1. Використовуйте не надто сирий сир, інакше сирники розваляться. Сухий сир зробить сирники жорсткими.
2. Протріть сир через сито або блендер - це зробить сирники повітряними.
3. Більша кількість борошна зробить сирники міцними, а менша - ніжними.
4. Не додавайте багато цукру в сирники, тому що при надлишку цукрового піску вони погано тримають свою форму.
5. В якості оригінальної складової сирників можна використовувати зелень, помідори, відварну картоплю і т.д.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати