Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

"Картопля домашня-фірмова"

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

10-15 картоплин
3-4 лаврові листочки
6-8 зубочків часнику
Олія
Сало
Цибуля
Приправи

Приготування

Відварити картоплю в мундирах (10-15 картоплин), за 5 хв. до готовності покласти 3-4 лаврові листочки, вони нададуть приємного аромату. З відвареної картоплі відцідити воду, поставити її для охолодження.
У мисочку влити половину стакана олії, на чесночницю подавити 6-8 зубочків часнику. Все це додати до олії, також додати половину столової ложки солі і перемішати. Беремо дечко середнього розміру і викладаємо на нього порізане сало щільно по всій поверхні дечка. Потім на сало викладаємо порізану кільцями цибулю. Обчищаємо відварену картоплю та обмокаємо її з усих сторін в підготовленій суміші з олії і часнику, викладаємо на дечко (де є уже сало із цибулею). Також, при бажанні, можна зверху присипати приправами або меленим чорним перцем.
Готуємо у духовці на середній вогонь 40-50 хв.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати