Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Овочеве рагу з дешевою тушонкою

Другі страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

½ моркви
½ кореня петрушки
1 ч. Ложка вершкового масла
½ цибулини
1/3 яблука
2 ложки тушонки
100 мл води

Приготування

Овочі добре промийте і очистіть. Покладіть їх в киплячу підсолену воду.
Через 10 хвилин додайте цибулю.
Яблуко покладіть до решти продуктів, і залиште каструльку на вогні ще на 5 хвилин.
Після цього воду злийте. Овочі наріжте кубиками (спочатку трохи остудіть, щоб не обпектися). Покладіть їх назад в каструльку тушонку разом з маслом та трохи стушкуйте.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати