Шановні випускники шкіл та коледжів! Сьогодні Україна переживає надзвичайно складний період – війну за незалежність, переоцінку цінностей у боротьбі добра…
Виявлені факти того, що російські диверсанти адресно звертається до студентів з пропозиціями робити позначки на місцевості та повідомляти про пересування…
Сьогодні, 25 лютого, для студентів спеціальностей 125 «Кібербезпека» та 123 «Комп’ютерна інженерія» була проведена відкрита лекція із інспектором відділу протидії…
Здобувачам ступеня вищої освіти магістра та бакалавра (за скороченим терміном) 1 року навчання Розпочинається вибір дисциплін на наступний навчальний рік!Стартуємо…
Овочі добре промийте і очистіть. Покладіть їх в киплячу підсолену воду. Через 10 хвилин додайте цибулю. Яблуко покладіть до решти продуктів, і залиште каструльку на вогні ще на 5 хвилин. Після цього воду злийте. Овочі наріжте кубиками (спочатку трохи остудіть, щоб не обпектися). Покладіть їх назад в каструльку тушонку разом з маслом та трохи стушкуйте.