Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Зупа гречана без м'яса

Перші страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

Гречана крупа - ½ склянки
Картопля - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Капуста
Петрушка
Сіль
Перець

Приготування

Моркву очищуємо, тремо на тертці. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо. Капусту шаткуємо соломкою - зовсім небагато, потрібно приблизно 1 жменю. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо і пасеруємо на ньому цибулю, потім додаємо моркву, капусту і тушкуємо кілька хвилин.
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, або соломкою, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і всипаємо гречану крупу і обсмажені овочі, солимо, перчимо і варимо до готовності.
В готовий гречаний суп додаємо рубану зелень петрушки.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати