Студентська кухня

Їжа для студентів, ледарів, холостяків

Зупа на швидку руку

Перші страви

Вибрати інші рецепти в цій категорії
  • ( 0 Оцінка ) 
  •  

Список інгредієнтів

На 4 порції:
Рослинна олія
Цибулина
4 картоплини
0,6 літра курячого бульйону
200 гр холодного готового м'яса або ковбаси
Банка консервованої кукурудзи (не обов'язково)
Зелень

Приготування

У великій каструлі розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулину. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо до цибулі, готуємо пару хвилин, постійно перемішуючи.
Наступний етап: вливаємо бульйон, приправляємо сіллю і спеціями, можна кинути бульйонний кубик. Вогонь зменшуємо, накриваємо кришкою і варимо 10 хвилин.
Потім додаємо м'ясо і консервовану кукурудзу, варимо зупу ще 10 хвилин. Пробуємо на смак якщо потрібно додаємо сіль і спеції. Посипаємо рубаною зеленню.

Відгук



Тільки зареєстровані користувачі можуть надсилати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь, якщо хочете прокоментувати